1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich)2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy ) a výrobky z nich
6. Sojové boby (soja) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky něj
8. Skořápkové plody (mandle, ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Pondělí - 25. 08. 2025
Přesnídávka
chléb Šumava s pomazánkou z taveného sýra, zelenina, višňový čaj (1a,7)
Oběd
Polévka: hrstková (1a,7,9)
Hlavní jídlo: kuře na paprice, těstoviny, citronový sirup (1a,3,7)
svačina
rohlík s máslem, ovoce, mléko (1a,7)
Úterý - 26. 08. 2025
Přesnídávka
podmáslový chléb s pomazánkou ze žervé, zelenina, mléko (1a,7)
Oběd
Polévka: kulajda (1a,3,7)
Hlavní jídlo: máslový řízek z mletého masa, bramborová kaše, zeleninová obloha, džus (1a,7)
Svačina
houska s pomazánkou z tresčích jater, ovoce, jahodový čaj (1a,4,7)
Středa - 27. 08. 2025
Přesnídávka
raženka s medovým máslem, ovoce, mátový čaj (1a,7)
polévka: kuřecí s barevnými kačenkami (1a,3,9)
Hlavní jídlo: vepřový guláš, cizrnové halušky, malinový sirup (1a,7)
Svačina
toustový chléb s vajíčkovou pomazánkou, zelenina, mléko (1a,3,7)
Čtvrtek - 28. 08. 2025
Přesnídávka
čokokuličky s mlékem, ovoce, kakao (1d,7)
Oběd
Polévka: gulášová (1a,7,9)
Hlavní jídlo: čočka s kořenovou zeleninou, chléb, kyselá okurka, 100% mošt (1a,7,9)
svačina
kaiserka se šunkovou pěnou, zelenina, čaj pomeranč (1a,7)
Pátek - 29. 08. 2025
Přesnídávka
křehký plátek s pomazánkovým máslem, zelenina, broskvový čaj (7)
Oběd
Polévka: hovězí s dýňovým kapáním (9)
Hlavní jídlo: krůtí maso na kmíně, dušená rýže, minerálka (1a,7)
Svačina
cornrohlík s pomazánkou ze strouhaného sýra, ovoce, mléko (1a,1b,7)
Kontaktujte nás a zjistěte všechno potřebné
PŘIHLÁŠKA K PŘEDŠKOLNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ