1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich)2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy ) a výrobky z nich
6. Sojové boby (soja) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky něj
8. Skořápkové plody (mandle, ořechy lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie) a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Pondělí - 30. 06. 2025
Přesnídávka
chléb Šumava s Ramou, zelenina, kakao (1a,7)
Oběd
Polévka: z ovesných vloček (1d,7,9)
Hlavní jídlo: čína z vepřové panenky, dušená rýže, 100% mošt (7)
svačina
houska s máslem a džemem , ovoce, švestkový čaj (1a,7)
Úterý - 01. 07. 2025
Přesnídávka
podmáslový chléb s vajíčkovou pomazánkou, ovoce, karamelové mléko (1a,3,7)
Oběd
Polévka: květáková s vejci (1a,3,9)
Hlavní jídlo: zapečené těstoviny, červená řepa, pomerančový sirup (1a,3,7)
Svačina
rohlík s máslem a lučinou, zelenina, jahodový čaj (1a,7)
Středa - 02. 07. 2025
Přesnídávka
raženka s pomazánkovým máslem, zelenina, čaj tropic (1a,7)
polévka: zeleninová zahuštěná (1a,9)
Hlavní jídlo: palačinky se zavařeninou, džus (1a,3,7)
Svačina
Krkonošský chléb s máslem, ovoce, mléko (1a,7)
Čtvrtek - 03. 07. 2025
Přesnídávka
mléko, čokokuličky, ovoce, caro (1a,7)
Oběd
Polévka: hovězí vývar s nudlemi (1a,3,9)
Hlavní jídlo: krůtí maso v mrkvi, vařené brambory, malinový sirup (1a,7)
svačina:
toustový chléb s máslem a plátkovým sýrem, zelenina, malinový čaj (1a,7)
Pátek - 04. 07. 2025
Přesnídávka
Slovanský krajánek s pomazánkou z taveného sýra, zelenina, ovocné mléko (1a,,7)
Oběd
Polévka: drůbková s domácím drobením (1a,3,9)
Hlavní jídlo: makaronky s omáčkou z červené čočky, minerálka (1a,3,7)
Svačina
kaiserka s rybičkovou pomazánkou, ovoce, broskvový čaj (1a,4,7)
Kontaktujte nás a zjistěte všechno potřebné
PŘIHLÁŠKA K PŘEDŠKOLNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ